Звенигородець обікрав приватного підприємця

Звенигородець обікрав приватного підприємця

Непрацюючий житель одного з сіл району вкрав швелера у приватного підприємця. Сума збитків становить близько 300 гривень. Працівники міліції знайшли крадія, проводиться перевірка щодо причетності чоловіка до вчинення аналогічних злочинів на території міста та району. Про це «Нову Добу» поінформували в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До Звенигородського районного відділу міліції звернувся приватний підприємець одного з сіл району та повідомив про зникнення металевих виробів. Потерпілий розповів, що ввечері купив та завіз на своє підприємство металеві швелера. Тимчасово поклав їх біля ангару на території підприємства. Вранці металеві вироби планував скласти на постійне місце зберігання в приміщення, але прийшовши на роботу й побачив, що вони зникли.

Від місцевих жителів до оперативників надійшла інформація про те, що односельчанин пропонував швелера по дешевій ціні. Перевіряючи отриману інформацію, правоохоронці завітали до оселі раніше судимого 27-річного підозрюваного. Чоловіка було затримано та доставлено до райвідділу для дачі показів. Він розповів слідчому, що не працює та займається тимчасовими підробітками. Ввечері повертаючись додому, проходив біля приміщень приватного підприємства, побачив металеві вироби і вирішив їх викрасти. Переніс все в своє подвір’я. Вранці продав крадене товаришу, а отримані кошти витратив на застілля.

Як повідомив начальник Звенигородського районного відділу міліції Олег Калюжний за цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п\’яти років або позбавлення волі на той самий строк. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x