У Черкасах проведуть благодійний фестиваль «Дорога додому»

У Черкасах проведуть благодійний фестиваль «Дорога додому»

У суботу 27 вересня о 18.00 благодійний концерт-фестиваль «Дорога додому» збере на Соборній площі обласного центру всіх, хто любить свою землю, живе в Україні і, власне, зробив свій вибір підтримувати і захищати її. Ідея заходу належить громадському діячеві Володимиру Рябошлику. А погодилися взяти участь у концерті відомі в Україні рок-групи «Ефект метелика», «Восьмий поверх», «Файл систем», дитячий хоровий та танцювальний гурт «Канікули» й інші музичні колективи Черкас. «Новій Добі» повідомили про це в ОДА.

– Задум концерту-фестивалю полягає в тому, щоб кожен із нас дійшов особистого висновку, де саме його дім, його країна, його народ та брати. Щоб віднайшов шлях серця, – каже Володимир Рябошлик. – Дуже важливо сьогодні розуміти, що відбувається в країні, й бути впевненим у своїх переконаннях, не відмовлятися від своїх коренів, не лише називатися українцем, а бути ним і душею, і серцем.

Захід відбудеться за підтримки обласної державної адміністрації та волонтерського фонду «Диванна сотня». Всі гроші, зібрані на концерті, підуть на потреби українських вояків, які, не шкодуючи життя, боронять рідну землю на її східних рубежах.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x