Правоохоронці області просять уманчан бути обережними

Правоохоронці області просять уманчан бути обережними

На сьогодні Умань вкотре відвідають тисячі паломників-хасидів з багатьох країн світу, котрі не побоялися приїхати до нашої країни заради спільної молитви під час святкування єврейського Нового року на місці поховання іудейського релігійного авторитета цадика Раби Нахмана із Брацлава.
Натомість, деякі іноземні засоби масові інформації масово намагаються використати т.зв. «єврейське питання» для дискредитації України на міжнародній арені і звинуватити українську владу у неможливості забезпечити умови безпечного перебування іноземців, нібито в результаті міжнаціональної та релігійної ворожнечі місцевих жителів по відношенню до паломників.

Тому, на сьогоднішній день особливої актуальності набуває питання забезпечення паломництва і від кожного залежить як воно пройде у цьому році та чи зможуть реалізувати зловмисники свої лихі наміри по відношенні до нашої країни.
Правоохоронні органи Черкащини звертаються до мешканців та гостей м. Умані з проханням негайно повідомляти про факти порушення громадського порядку, а також появу в громадському транспорті, під’їздах будинків, торгівельно-розважальних чи культурних закладах, організаціях і установах невідомих предметів, що можуть бути закамуфльовані під звичайні речі: сумку, коробку, пакет, іграшку і т.п.

Якщо ви виявили такий предмет, просимо, негайно повідомляти про знахідку у найближче відділення міліції чи телефонувати за номером 102, а також на цілодобові «гарячі» лінії Управління СБУ в Черкаській області за телефоном (0472) 37 92 44 і регіонального підрозділу Служби в м. Умань (04744) 3 22 56, в громадських місцях –звертатися до адміністрації чи охорони.
Пам’ятайте, що такі речі не можна чіпати, пересувати, розкривати ні в якому разі. Зафіксуйте час виявлення невідомого предмету, намагайтесь зробити все можливе, щоб люди якнайдалі відійшли від знахідки, негайно повідомляйте правоохоронців та обов’язково дочекайтесь їх прибуття, адже ви є важливим свідком і ваша інформація може допомогти виявити правопорушника і запобігти вчиненню злочину.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x