На сесії Христинівської райради внесли зміни до бюджету

На сесії Христинівської райради внесли зміни до бюджету

Учора, 24 вересня 2014 року відбулася чергова сесія Христинівської районної ради. Відкрив та провів засідання голова районної ради Олександр Коваль. У роботі сесії взяли участь член регіонального відділення Всеукраїнської асоціації сільських та селищних рад, Кузьминогребський сільський голова Ніна Осітнянко, керівники управлінь і відділів райдержадміністрації, голови територіальних громад, директори навчальних закладів району, керівники підприємств, установ, громадських організацій та представники засобів масової інформації. На початку роботи сесії депутати хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблого земляка, уродженця с. Шельпахівка Миколи Кобринюка і всіх українських військовослужбовців та мирних жителів, загиблих у ході антитерористичної операції на Сході країни. Про це «Нова Доба» дізналася в Христинівській РДА.

У ході сесії були розглянуті різногалузеві питання, які відповідно до регламенту районної ради, попередньо детально розглядались та обговорювались на засіданнях постійних комісій та президії районної ради.

Депутати заслухали інформацію: про стан дотримання в районі вимог трудового законодавства щодо встановлення трудових відносин із найманими працівниками і забезпечення їм соціальних гарантій; прокурора Христинівського району «Про стан дотримання законності на території району»; про стан підготовки об’єктів соціально-культурної сфери району до роботи в осінньо-зимовий період; про хід виконання районної комплексної Програми навчання і виховання обдарованих дітей і молоді «Обдарованість» на 2011–2015 роки; про хід виконання районної Програми захисту прав споживачів на 2012–2017 роки та районної цільової Програми «Призовна дільниця» на 2011–2015 роки.

У ході роботи депутати внесли зміни до районного бюджету на 2014 рік; зміни і доповнення до Статутів Сичівського НВК І-ІІ ступенів, Шукайводського НВК І-ІІІ ступенів, Верхняцької ЗОШ – ліцей І-ІІІ ступенів та Христинівської спеціалізованої ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. О.Є. Корнійчука; затвердили список (персональний склад) присяжних Христинівського районного суду; схвалили нову редакцію Статутів Христинівської централізованої бібліотеки і Христинівського районного будинку культури; проект землеустрою щодо встановлення і зміни меж населеного пункту Верхнячка і населеного пункту Ліщинівка, а також ухвалили меморандум про співпрацю між Громадською радою при Христинівській райдержадміністрації і Христинівською районною радою тощо.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x