У Черкаській школі №32 пройшов День здоров’я

У Черкаській школі №32 пройшов День здоров’я

Традиційно у вересні в Черкаській загальноосвітній школі I-III ступенів № 32 проходить День здоров’я, присвячений Всеукраїнському дню фізкультури і спорту. Починається шкільне свято спорту з урочистого відкриття на подвір’ї школи. Під музику козацького маршу найвидатніші спортсмени закладу виносять Державний прапор України та прапор школи, демонструючи усім присутнім на лінійці учням, вчителям та батькам свої нагороди: золоті, срібні та бронзові медалі, завойовані у різноманітних видах спорту на спортивних змаганнях різного рівня: місцевого, обласного, Всеукраїнського та міжнародного. Про це інформує «Черкаський спорт».

Із великим патріотичним почуттям всі учасники свята виконували Гімн України. Директор школи привітала всіх присутніх з Днем здоров’я, згадавши у своїй промові спортсменів школи з першого по одинадцятий клас у різних видах спорту.

Школа вшановує своїх учнів, які своїми спортивними досягненнями приносять славу не лише школі, а й області та Україні. Серед них: Слєсарчук Андрій – учень 11-Ф класу, кандидат у майстри спорту, багаторазовий чемпіон Всеукраїнських змагань, п’ятикратний чемпіон України, бронзовий призер чемпіонатів Європи та світу з водно-моторного спорту та Хорольський Вадим – учень 11-Ф класу, який є гравцем збірної команди України, чемпіоном України, двократним срібним та двократним золотим призером чемпіонатів України з параолімпійського міні-футболу.
По закінченню лінійки учні та вчителі школи взяли участь у ранковій музичній зарядці, Веселих стартах, оздоровчому забігу та змаганнях з піонерболу та міні-футболу. Продовженням Дня здоров’я для багатьох класних колективів став туристичний похід до лісу та здобуття маси позитивних емоцій.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x