У Драбові обговорили підготовки до опалювального сезону

У Драбові обговорили підготовки до опалювального сезону

26 вересня відбулось засідання колегії районної державної адміністрації. У роботі зібрання взяла участь заступник голови районної ради Тетяна Богославець. Учасники засідання проаналізували стан підготовки підприємств паливно-енергетичного комплексу, житлово-комунального підприємства та соціально сфери району до стабільної роботи в осінньо-зимовий період 2014-2015 років. З цього питання присутніх поінформував перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Лобода. Про це «Новій Добі» повідомили в Драбівській районній раді.

Про роботу органів виконавчої влади щодо реалізації актів Президента України, Кабінету Міністрів України, рішень обласної та районної державних адміністрацій по наданню населенню соціальних послуг присутнім доповіла начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Ніна Симоненко.
У ході роботи обговорено також проведення в районі операції «Урожай», підсумки оздоровлення дітей та учнівської молоді влітку 2014 року, роботу виконавчого комітету Погребської сільської ради щодо реалізації делегованих повноважень органів виконавчої влади у сфері соціально-економічного розвитку території.

Під час розгляду питань порядку денного заступник голови районної ради звернула увагу присутніх на необхідність вирішення проблемного питання багатьох жителів району – безкоштовного встановлення газових лічильників, які раніше були зняті на повірку. Тетяна Богославець також повідомила, що в районі продовжуэться акція по збору продуктів харчування для учасників АТО.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x