Шполянські депутати не знайшли коштів на облаштування географічного центру України

Шполянські депутати не знайшли коштів на облаштування географічного центру України

Минулого тижня відбулося спільне засідання постійної депутатської комісії районної ради з питань комунальної власності під головуванням Павла Мальчика та постійної депутатської комісії районної ради з питань соціально-економічного розвитку району, праці та соціального захисту населення під головуванням Анатолія Цехмістренка.

В засіданні комісії взяли участь заступник голови районної ради Олександр Павлов, керуючий справами районної ради Сергій Гребенюченко, завідувач сектору містобудування, архітектури та будівництва Олена Яровенко, начальник відділу культури і туризму Дмитро Вовк, головний лікар Шполянської ЦРЛ Василь Уманець, головний лікар КЗ «Шполянський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Наталія Качан, начальник управління соціального захисту населення Анатолій Ракітін та начальник відділу освіти Павло Вербівський.

Про це «Новій Добі» повідомили в Шполянській РДА.

Серед інших комісією було розглянуто питання прийняття в районну комунальну власність об\’єктів незавершеного будівництва. Членів комісії інформував завідувач сектору містобудування, архітектури та будівництва Олена Яровенко, яка повідомила, що надійшов лист Департаменту капітального будівництва щодо прийняття в районну комунальну власність об\’єкту незавершеного будівництва «Облаштування місця географічного центру України». Членами комісії в процесі обговорення даного питання було з\’ясовано, що в зв\’язку з великим навантаженням на бюджет Шполянського району та відсутністю коштів на утримання нових об\’єктів комунальної форми власності немає можливості прийняття на баланс об\’єкту незавершеного будівництва «Облаштування місця географічного центру України». Комісією було вирішено внести дане питання до порядку денного наступної сесії районної ради та рекомендовано не приймати в районну комунальну власність новий об\’єкт комунальної форми власності.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x