У Поплавського й досі не має штабу у Черкасах

У Поплавського й досі не має штабу у Черкасах

Досі невідома адреса громадської приймальні чи контакти прес-секретаря кандидата у народні депутати по 194 округу Михайла Поплавського. Тому наразі неможливо отримати коментар стосовно чуток про використання роботи студентів на виборах та стосовно знайдених вчора в приміщенні держустанови агітматеріалів. Про це «Новій Добі» повідомилв координатор виборчих программ Громадянської мережі ОПОРА у Черкаській області Сергій Варич.

У Черкасах на місцях із найбільшим скупченням жителів міста з’явилися агітаційні намети кандидата у народні депутати по 194 округу Михайла Поплавського. Тут активісти роздають кишенькові календарики, спецвипуск міської газети про кандидата, листівки та диски із піснями. Варто зазначити, що усі помічені агітатори у трьох наметах були віку студентів.

У Поплавського й досі не має штабу у Черкасах

Спостерігач ОПОРИ, перебуваючи біля зазначених наметів, став свідком, як вони обговорювали систему їх роботи. Зокрема чоловік років шістдесяти узгоджував, хто буде після дівчат, які там на той момент перебували, що вони мають чотиригодинний графік чергування. Після цього спостерігач поспілкувався із активістами про Київський національний університет культури і мистецтв і про її філію у Черкасах. Цікавим було те, що молоді люди були добре обізнані про цей заклад, про те, за якими спеціальностями готують у філії є, а які є лише у Києві, про інші особливості навчання.

Спостерігачі ОПОРИ намагалися знайти штаб кандидата чи сконтакувати із його представниками, щоб з’ясувати особливості роботи агітаційних наметів, проте це так і не вдалося. В агітпалатках нам дали контактні телефони, за якими ми зв’язались з молодим чоловіком, що не назвався, і він пообіцяв, що особа, яка зможе поспілкуватися з нами щодо передвиборчої кампанії, сама перетелефонує. Не дочекавшись дзвінка, ми перетелефонували ще раз, і отримали ту ж відповідь: особу досі не знайшли.

Зв’язок через акаунт в соцмережі Фейсбук дав не кращий результат: з акаунту Михайла Михайловича прислали вже відомі контактні номери та додали: «Я буду проводити зустрічі з громадою. Я обов’язково повідомлю, де і коли».

Окрім того, під час з’ясування місцязнаходження штабу спостерігачі завітали до філії Київського національного університету культури і мистецтв і стали свідком, як там спілкувалися про агітаційні намети, їх нестачу на окремих ділянках. Можна зробити висновок, що приміщення чи територія університету має стосунок до виборчої кампанії кандидата.

Тим часом в ЗМІ шириться інформація про те, що студентам сказали агітувати в обов’язковому порядку, мотивуючи навчальною сесією.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x