«Манеж» і «Тясмин» боротимуться за кубок Фархутдінова

«Манеж» і «Тясмин» боротимуться за кубок Фархутдінова

На вихідних на футбольному полі села Рацеве відбулися півфінальні ігри за кубок пам’яті Віталія Фархутдінова. Про це «Новій Добі» повідомили в Чигиринській РДА. Напрочуд цікавим виявився футбольний матч серії плей-оф між футбольними командами «Богданівець» с. Суботів та «Манеж» м. Чигирин. Обидві команди вдало захищалися та демонстрували красиву гру. До останньої хвилини матчу глядачі спостерігали за поєдинком рівних команд, а переможця виявила серія пробитих пенальті. Виграшна лотерея була на стороні чигиринських футболістів, які точніше пробили серію 9–ти метрових ударів – 5 : 3.

Два вихідні тури негативно вплинули на гру за вихід до фіналу худоліївської команди «Тясмин». Хлопці в першому таймі грали невпевнено, часто втрачали м’яч та недостатньо його контролювали. У той час, більш досвідчена команда «Чигирин» виглядала сильнішою і на 12-тій хвилині матчу Іван Голобок вивів чигиринців вперед. У другому таймі команда «Тясмин» поміняла свій стиль гри, і незабаром Олександр Білоножко зрівняв рахунок. Інтрига в матчі тривала до останньої хвилини. Лише в додатково додані арбітром 2 хвилини Олександр Ліщенко забив переможний гол у ворота чигиринців.

Отже, 4 жовтня о 15 год за бронзову медаль поборються команди «Чигирин»-«Богданівець», о 16.15 відбудеться фінальний матч за головний трофей пам’яті Віталія Фархутдінова між командами «Манеж»-«Тясмин».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x