Катеринопільчани відправили в зону АТО 22 тонни гуманітарного вантажу

Катеринопільчани відправили в зону АТО 22 тонни гуманітарного вантажу

На минулому тижні в зону проведення антитерористичної операції завезено ще 22 тонни гуманітарного вантажу з Катеринопільщини. Збір і доставку допомоги бійцям організовано районним організаційним комітетом з підтримки військових, які беруть участь у АТО. Вантаж супроводжували співголова штабу, директор фермерського підприємства «Агро – Вікторія» Олександр Коваленко та підприємець Віталій Фролов. Про це «Нову Добу» поінформували в Катеринопільській РДА.

В автомобіль, окрім продуктів, води, засобів гігієни та медикаментів, завантажили теплі речей, оскільки ночі вже прохолодні. До збору продуктів для українських героїв, які захищають наш суверенітет, цього разу активно долучилися громади сіл Ярошівка, Новоселиця, Гуляйполе, Шостакове, Єлизаветка, Розсохуватки, селища Катеринопіль та інших населених пунктів району. Особливо активно надали гуманітарну допомогу жителі села Бродецьке, де майже з кожного двору люди здавали домашні продукти та теплий одяг для солдатів. Значну частку доклали до збирання вантажу приватні підприємці Сергій Колісник, Борис Безкоровайний, Михайло Морозюк, Сергій Приходько, Олег Бабченко. Автомобіль МАН для доставки надав підприємець Віктор Фролов.

Вантаж було передано військовим 90 – го спецбатальйону імені Джохара Дудаєва, які захищають незалежність і цілісність України. А загалом з початку проведення акції «Армія з народом, народ зі своєю армією» на благодійний рахунок надійшло близько 238 тисяч гривень. Ці кошти реалізовано для забезпечення воїнів АТО необхідним військовим спорядженням, одягом і продуктами, надання допомоги родинам мобілізованих.
В даний час в районі волонтери продовжують свою роботу, адже найближчим часом заплановано чергову поїздку у східні області держави. Тож зараз триває збір військовим необхідного теплого одягу, продуктів харчування серед населення.

– Варто відзначити активну життєву позицію громадян, які докладають максимум зусиль для підтримки української армії. Патріотизм людей, бажання допомогти своїм захисникам вражає. Ми й надалі будемо допомагати нашим військовим, адже вважаємо це справою честі і своїм святим обов`язком. – наголосила голова райдержадміністрації Ольга Ніколенко в ході проведення координаційної наради щодо обговорення питання організації підтримки військових, які беруть участь у бойових діях у зоні АТО.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x