Черкаських учителів привітали з професійним святом

Черкаських учителів привітали з професійним святом

Сьогодні урочисто вітали педагогів з їхнім професійним святом у Черкаській ОДА. До обласного центру завітали освітяни з усіх районних центрів. З вітальним словом до педагогів звернулися голова ОДА Юрій Ткаченко, голова обласної ради Валентина Коваленко та директор департаменту Валерій Данилевський. Також педагогам вручили грамоти, премії та нагороду «За відданість справі», яка започаткована цього року департаментом освіти. Про це повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

Прийшли привітати освітян й представники Ліги старшокласників, які подякували вчителям за багаторічну працю та великий вклад у розвиток кожного школяра. Також старшокласники вручили голові ОДА та обласної ради нагороди «За відданість справі». У свою чергу обласні очільники передали учням Прапор України. За словами Юрія Ткаченка, Прапор має передаватися між школами після виконання учнями якоїсь доброї справи.
Свої співочі вітання подарували вчителям колектив «Браво» та вокальний ансамбль Будинку вчителя.

Також сьогодні біля обласної ради розгорнулася виставка виробів черкаських педагогів та їхніх учнів \”Таланти позашкілля Черкащини\”.

Фоторепортаж тут

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x