У Черкасах бігали, щоб зібрати кошти пораненим АТОвцям

У Черкасах бігали, щоб зібрати кошти пораненим АТОвцям

У Черкасах спортсмени-аматори у своєрідний спосіб вирішили зібрати допомогу пораненим АТОвцям. Благодійний забіг ініціював один із фітнес-клубів. За участь у заході охочі робили символічний внесок. Серед перших – держслужбовець Анатолій Борисович. Заради благої справи він без вагань змінив краватку на спортивний костюм. Так демонструє колегам, як можна поєднати приємне з корисним. «Нова Доба» про це дізналася на сайті «Черкаський спорт».
Благодійний забіг – це ще одна можливість нагадати черкасцям про потреби бійців АТО, кажуть організатори. Перелік необхідного росте щодня. Та допомагати поспішають не всі. Тому кожен учасник благодійного забігу мав покласти в скарбничку мінімум 30 гривень.

«Збір коштів для благодійності, для прикордонників і поранених у зоні АТО. Всі кошти, які сьогодні зберемо на них будуть закуплені теплі речі і все необхідне», – говорить Тетяна, організатор забігу.
Перед стартом – традиційна розминка. Робити її не ліняться ні дорослі, ні малеча. Опісля – довгоочікуваний старт і колона рушила.

Від 34-ої школи активісти бігли аж до Долини троянд. Так долають дистанцію у 2,5 кілометри. Зрештою, черкащани набігали 1200 гривень. Спортивну перемогу присвятили українській армії.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x