Черкаські рятувальники відзначили Міжнародний День людей похилого віку та День ветерана

Черкаські рятувальники відзначили Міжнародний День людей похилого віку та День ветерана

Понад 591 ветеранів та пенсіонерів пожежно-рятувальної служби находяться на обліку в ветеранській організації управління. Кожен з них значну частину свого життя віддав служінню державі, розвитку служби, створення її авторитету.
1 жовтня в приміщенні управління ДСНС України у Черкаській області відбулись заходи, присвячені Міжнародному дню людей похилого віку та Дню ветерана.

Про це «Новій Добі» повідомили в ДСНС України в Черкаській області.

Під час зустрічі обговорювалися шляхи подальшого розвитку рятувальної служби, вдосконалення методики навчання молодих фахівців. Також були затронуті проблеми соціального захисту ветеранів, пенсійного забезпечення. Наприкінці зустрічі, звертаючись до ветеранів, Сергій Сташенко побажав їм всього найкращого та вручив пам’ятні подарунки.

– Турбота про ветеранів та людей похилого віку – справа всього суспільства. В цей день ми вшановуємо тих, хто не шкодував своїх сил та здоров’я для розбудови рятувальної служби та захисту нашого краю. Ви надали неоціненну допомогу у вирішенні складних питань забезпечення протипожежного та техногенного захисту Черкащини. Володіючи знаннями та досвідом, навичками і вміннями, мудрістю і небайдужістю, справжнім скарбом, ви щедро ділитесь ним з молодими рятувальниками. Ми переконані, що Ви і надалі будете брати активну участь у всіх заходах нашого управління та служби, допоможете у найкоротшій термін виховати гідну зміну для пожежно-рятувальних підрозділів, – наголосив Сергій Сташенко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x