Промислові підприємства Черкащини зменшили виробництво

Промислові підприємства Черкащини зменшили виробництво

Протягом січня – жовтня нинішнього року індекс промислової продукції становив 95,4 %. Найбільше обсяги виробництва продукції скоротилися в галузі машинобудування, добувній промисловості, виробництві хімічних речовин, продуктів харчування тощо. Разом з тим зросла кількість виробленої паперової продукції та фармацевтичних препаратів. Про це «Нова Доба» дізналася в головному управлінні статистики в Черкаській області.

На 25 % скоротилися обсяги виробництва у машинобудуванні, на 16% – у добувній промисловості та розробленні кар’єрів, на 7 % – у виробництві хімічних речовин і хімічної продукції, на 6 % – у виробництві харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів.

Натомість зростання випуску продукції відбулося на підприємствах з виготовлення виробів з деревини, виробництва паперу та поліграфічної продукції. Ріень росту галузі склав 12 %. Виробництво основних фармацевтичних продуктів і фармацевтичних препаратів зросло на 5 %, а постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря – на 4 %.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x