Влада Черкас воює з кіосками

Влада Черкас воює з кіосками

В Черкасах на сьогодні працює півтисячі ларків, з них майже 300 – без жодних документів. Чиновники запевняють, що спершу намагалися мирно домовитися із власниками кіосків про добровільний демонтаж самовільно встановлених громадянами цих споруд. Проте марно, тому в МВК вирішили діяти радикально, повідомляють «Подробности».

Від початку листопада незаконні торгівельні точки буквально зносять. Для початку відповідні служби взялися взялися за так звані «безпроблемні» споруди, власники яких не побажали зустрічатися із чиновниками. Демонтаж однієї коштує міському бюджету щонайменше 5 тисяч гривень. Якщо ж хазяїн захоче забрати кіоск, він оплатить ці витрати із власної кишені. А от наступного тижня інспекція почне демонтувати незаконні крамнички, в яких іде жвава торгівля. Інспектори припускають, що там без скандалів і сутичок явно не обійдеться.

Один з павільйонів, який планують демонтувати, з\’явився на своєму місці вже після того як влада оголосила незаконним торговим павільйонам війну. Його просто привезли і поставили.

– Ми клеїли оголошення з проханням до власника з\’явитися в управління інспектування, ці оголошення читалися і зривалися і власник не з\’являвся, – каже начальник управління інспектування черкаської міської ради Олександр Демиденко. – На сьогоднішній день триває активний демонтаж і вже близько 30 кіосків по місту ми демонтували. Наступного тижня розпочнеться демонтаж незаконних крамничок.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x