У Черкаській ТЕЦ поповнюють запаси вугілля

У Черкаській ТЕЦ поповнюють запаси вугілля

У частині котелень міста Черкас готовність до зими 100 %. Про це під час сьогоднішньої прес-сконференції розповів міський голова Сергій Одарич. Інформує власний кореспондент «Нової Доби».

– Якщо говорити про Черкаську ТЕЦ, то іде активно поповнення запасів вугілля. Уже більше 60% запасів на весь опалювальний сезон сформовано, – повідомив Сергій Олегович. – Дуже непроста ситуація, адже ті шахти, вугілля яких підходить для котелень нашого міста, не можуть постачати паливо, через бойові дії на Сході країни. Тому зараз йде поставка з кількох різних джерел і ведеться підготовка шляхом подрібнення і створення суміші, яка за своїми характеристиками відповідає котельному обладнанню.
Тому за слова міського голови, перебоїв у роботі Черкаської ТЕЦ у плані вугілля не буде.

Що стосується тепломереж, то роботи зараз на стадії завершення, ремонти за день-два повинні закінчитися.

Більше 100 будівель у Південно-західному районі Черкас оснащуються сучасними автоматичними регуляторами подачі тепла. Ця апаратура дозволить у разі обмеження подачі газу чи зменшення лімітів використання для міста, дозволить переключитися на тепло від Черкаської ТЕЦ.

На сьогодні в місті проводяться роботи, як по ямковому ремонту доріг, так і по капітальному. Капітально планується відремонтувати вулиці Вербовецького, Дахнівську, розв’язку на Лісовій Просіці. Також ведеться формування запасів солі для посипання доріг та підготовка техніки для прибирання снігу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x