Нетовкіна: «Моє усунення від участі у виборах вважаю політичним замовленням»

Нетовкіна: «Моє усунення від участі у виборах вважаю політичним замовленням»

Наталя Нетовкіна, яку позбавили права балотуватися у народні депутати на виборах у жовтні 2014 року, вважаєце політичним замовленням своїх конкурентів. про це вона заявила під час зустрічі з журналістами в прес-центрі «Нової Доби».

– Мене позбавили права, гарантованого ст. 38 Конституції України вільно обирати і бути обраною до Верховної Ради України, – сказала пані Наталя. – Це просто недопущення до Верховної Ради людей з власною думкою, з особистим поглядом на речі.

За словами пані Наталі, спроби купити чи залякати її не мали успіху, тому ЦВК вдалося до формального приводу, аби відмовити їй у праві балотуватися, а Вищий адміністративний суд України залишив у силі це рішення. Це, говорить пані Наталя, є «розчисткою округу під договірного кандидата».

Особливо обурює пані Нетовкіну те, що в аналогічному випадку (і навіть в цей же день) іншому кандидату його позов на неправомірне рішення ЦВК було задоволено.

Пані Нетовкіна подякувала за підтримку жителям Драбівського, Чорнобаївського, Чигиринського районів та пообіцяла не опускати рук і продовжувати активну роботу свого громадянського руху «За процвітання Черкащини».

– Я багато їздила по селах, і люди з адміністративними посадами зустрічалися зі мною, незважаючи на те, що наступного дня вони могли втратити роботу. Вони приїхали зі мною до ЦВК, до суду, щоб підтримати мене, щоб показати, що саме мене вони бачать своїм кандидатом. Проте це не допомогло. У стінах суду моя віра в правду померла. Я зрозуміла, що через суд ми правди не добємось.

Водночас пані Наталя не залишає для своїх прихильників жодних політичних орієнтирів. вона заявила, що ретельно вивичить програми усіх інших кандидатів, їхню біографію тощо, і прийме рішення щодо того, за кого голосувати на виборах до парламенту.

– Але це буде лише моє рішення, і я нікому не буду нікому його навязувати, – наголосила пані Наталя.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x