Христинівчанин поцупив капусту з городу своєї сусідки

Христинівчанин поцупив капусту з городу своєї сусідки

В одному з сіл Христинівського району чоловік вкрав у односельчанки овочі та продав перехожим по нижчій ціні. Зловмисник затриманий та дає покази. Йому загрожує до трьох років позбавлення волі. «Нову Добу» поінформували про це в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

Вранці до чергової частини Христинівського районного відділу міліції звернулась 62-річна жителька одного із сіл району із заявою про те, що невідома особа проникла на територію її домоволодіння та вчинила крадіжку овочів. Працівники міліції уважно вислухали потерпілу, провели ретельний огляд місця події і знайшли важливий речовий доказ – мобільний телефон. За декілька годин встановили його господаря. Ним виявився непрацюючий 38-річний місцевий житель цього ж села. Дільничний інспектор міліції вирішив поспілкуватися з підозрюваним та направився до його оселі. Чоловік був вдома та порався по господарству. Спілкуючись з правоохоронцем він заперечив свою причетність до крадіжки, але коли побачив свій телефон у дільничного – почав нервувати та плутатися в своїх показах. Зрозумівши, що його викрито, повністю зізнався у вчиненому та розповів, що увечері на підпитку повертався до додому. На городі в його сусідки побачив великий врожай капусти. Вирішив, якщо він трохи вкраде, то господарка крадіжку не помітить. Капусту в мішках переніс до своєї хати, а вранці розпродав перехожим по нижчій ціні. Виручені кошти витратив на свої потреби.

Як повідомив начальник Христинівського районного відділу міліції Олександр Мельник за цим фактом слідчим відділенням Христинівського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. За вчинене чоловікові загрожує покарання у вигляді накладення штрафу або виправних робіт на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x