В Умані обговорили питання надання якісної медсестринської допомоги

В Умані обговорили питання надання якісної медсестринської допомоги

Недавно в Уманській центральній районні лікарні відбулася обласна науково-практична конференція для заступників головних лікарів з медсестринства, головних медичних сестер, головних акушерок, головних фельдшерів лікувально-профілактичних закладів, головних сестер центрів первинної медико-санітарної допомоги області на тему «Актуальні питання надання якісної медсестринської допомоги населенню». Про це «Нова Доба» дізналася в Уманській РДА.

Перед учасниками конференції виступила головний лікар Уманської центральної районної лікарні Інна Добрянська, яка висловила слова вдячності за честь обрання закладу для проведення цього заходу, а також виступила з доповіддю щодо важливості розвитку медсестринства в країні та актуальність розвитку сестринської справи в реформуванні галузі охорони здоров’я.

Згідно з регламентом конференції перед учасниками виступили: заступник головного лікаря з медсестринства Черкаської обласної лікарні Лариса Хрєнова з доповіддю про актуальні питання надання якісної медсестринської допомоги населенню; головна медична сестра Жашківської центральної районної лікарні Людмила Булавка, виступ якої був спрямований на впровадження локальних протоколів основних сестринських маніпуляцій і процедур.

Також до виступу були запрошені головна медична сестра Маньківської центральної районної лікарні Оксана Дишлюк, головна медична сестра Уманської міської лікарні Наталія Ананійчук, головна акушерка Уманського міського пологового будинку Світлана Колісник.

На завершення конференції заступник головного лікаря з медсестринства Черкаської обласної лікарні Лариса Хрєнова нагородила почесними грамотами організаторів VІІІ Всеукраїнського конкурсу «Ескулап-Професіонал-2014 р».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x