У Лисянці відбувся благодійний концерт на підтримку наших вояків

У Лисянці відбувся благодійний концерт на підтримку наших вояків

В місті відбувся благодійний концерт на підтримку лисянських військових, які знаходяться в зоні АТО, ініційований та підготовлений педагогічним, учнівським та батьківським колективами Лисянського НВК «ЗОШ І-ІІІст. №1-гімназія». Захід зібрав небайдужих лисян – керівників району, працівників установ та організацій району, громадськість селища, представників об’єднань громадян району.

Про це «Новій Добі» повідомили в Лисянській РДА.

Щиро і зворушливо звучали рядки дитячих поезій, пісенні твори у виконанні педагогічних працівників та батьків, актуальними були і хореографічні композиції. Патріотизмом пройняті всі номери благодійного концерту, присвячені Україні, подвигу військових, їхньому героїзму та стійкості, прагненні миру для української землі.

Рядки авторської поезії «Не можу більше мовчати» заступника директора з навчально-виховної роботи Ніни Іванівни Бровченко висловили єдине прагнення кожного із присутніх. Всіх загиблих в зоні АТО учасники зібрання вшанували хвилиною мовчання.

Зібрані кошти від небайдужих мешканців району буде передано на потреби військовослужбовців, що виконують свій військовий обов’язок в зоні АТО.

Голова райдержадміністрації Олександр Вельбівець
висловив щиру вдячність організаторам та учасникам концерту, які змогли створити в залі справжню патріотичну атмосферу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x