Зупинку «Трикотажна фабрика» перенесуть в інше місце

Зупинку «Трикотажна фабрика» перенесуть в інше місце

Питання про перенесення зупинки, що розташована на території колишньої трикотажної фабрики, підняв на розгляд виконкому депутат міськради Ігор Кіта. За його словами, наразі зупинка розташована в незручному місці, як для пасажирів, так і для транспорту. Про це «Новій Добі» повідомили у прес-службі міськвиконкому.

На період будівництва розважального центру «Любава-Сіті» зупинку було тимчасово перенесено, але її нове місце розташування виявилося досить незручним, крім того, через постійне скупчення транспорту коло неї , на цій ділянці існує досить великий рівень загрози виникнення ДТП.
– Зупинка залишається у вкрай незручному місці, прилегла земельна ділянка перегороджена стовпами, деревами і рекламними сітілайтамі. Але під час снігопадів там виникне ще більше проблем. Я пропоную повернути зупинку на її первинне місце, тобто між сучасними магазином «Єва» і ТРЦ «Любава -Сіті» , – говорить Ігор Кіта.

Складнощі полягають у тому, що новобудова має парковку, заїзд в яку, межуватиме з перенесеною зупинкою. Міська влада, крім інши варіантів також розглядає пропозицію про створення зупинки на протилежній стороні від Соборної площі, але це місце не дуже підходяще, бо зовсім близько до неї зупинка «Драматичний театр». Як говорить заступник в.о. міського голови Павло Карась, згідно з нормативними документами, відстань між зупинками повинна бути не менше 300 метрів.

Для того, щоб розв’язати проблему, була створена спеціальна комісія, до якої увійшли: представник вуличної інфраструктури міста, дорожньої інспекції та депутат. Фахівці ДАІ проти перенесення зупинки заперечень не мали. Але для цього міська влада повинна заборонити паркування легкового транспорту перед входом в ТРЦ.
Куди перенесуть зупинку наразі не відомо. Але місця, зручного як для транспорту, так і для пасажирів поки що не знайшли.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x