Очисні споруди в Умані переоснащено, резиденція Хмельницього в Чигирині реставрується

Очисні споруди в Умані переоснащено, резиденція Хмельницього в Чигирині реставрується

В області існує ряд будівельних об’єктів, реставрацією та будівництвом яких займається Департамент капітального будівництва облдержадміністрації.

Нині Департамент займається реставраційним відтворенням об’єктів історико-архітектурного комплексу «Резиденція Б. Хмельницького» у Чигирині.

До того ж Департамент проводить реставраційні роботи з утеплення стін та опорядження фасадів Корсунь-Шевченківської міської гімназії.

Про це «Новій Добі» повідомили в Черкаській ОДА.

Також Департамент здійснює будівництво газопроводу – відводу та газорозподільної станції у с. Ладижинка Уманського району. Будівництво об’єкта розпочато у 2007 році. Сьогодні роботи продовжуються за сприяння депутатського корпусу та безповоротних коштів підрядника. Це дасть можливість підключити до газопроводу 618 будинків у с. Ладижинка та 12 сіл південної частини Уманського району.

Крім цього, Департаментом капітального будівництва облдержадміністрації у 2013 році було розпочато будівництво об’єкту «Технічне переоснащення повітродувної станції каналізаційних очисних споруд (КОС) в м. Умань Черкаської обл.». На сьогодні отримано Декларацію про готовність об’єкту до експлуатації, що є законною підставою для його використання.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x