У «Старій Умані» відкрився «Родинний вернісаж»

У «Старій Умані» відкрився «Родинний вернісаж»

У ДІАЗ «Стара Умань» продовжується мистецька осінь. Чергова зустріч у заповіднику була присвячена новій виставці, що носить назву «Родинний вернісаж у Старій Умані». Цього разу в експозиції представлені полотна семи художників із двох уманських сімей, авторами яких є не лише досвідчені митці, а й їхні діти, для яких такий досвід є першим. Загалом в експозиції представлено близько 50 картин, тематика більшості присвячена рідній Умані.

Про це «Новій Добі» повідомили в Черкаській ОДА.

Разом із відомими батьками В’ячеславом Записецьким та Ларисою Гоменюк у виставці взяли участь їх талановиті діти Оксана і Максим.
Поряд із серією картин «Стара Умань» Ярослава Чижевського в експозиції представлені казкові сніговики його дружини Лілії Чижевської та сучасна творчість їх доньки Тетяни.

Враженнями про сімейну виставку колег з організації Арт-Умань та про діяльність митців, направлену на допомогу воїнам і родинам загиблих АТО, розповів гість заходу Борис Яцюк. 8 800 грн. зібрано завдяки благодійній виставці-продажу у «Старій Умані» для чотирьох родин земляків, які загинули в АТО, та дві тисячі перерахували художнику – члену товариства АРТ-Умань, пораненому в боях на Сході України, нині він перебуває в госпіталі у Дніпропетровську.

Тож обов’язково знайдіть час та завітайте до ДІАЗ «Стара Умань», доторкніться до тепла, що випромінюють роботи творчих уманських родин.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x