У Смілі горіла підстанція

У Смілі горіла підстанція

11 жовтня о 18:40 в місті Сміла загорілася трансформаторна підстанція, що знаходилася на території тягової підстанції Шевченківської дистанції електропостачання по вулиці Енергетична. Про це \”Новій Добі\” повідомили в прес-службі ДСНС України в Черкаській області.

У результаті, на об’єкті, який знаходився під високою напругою із трансформатора витекло близько 100 літрів мастила, яке загорілося. Ще до прибуття на місце першого пожежного розрахунку виникла загроза поширення вогню на сусідні працюючі підстанції, що також знаходились під високою напругою.

Попри існуючу загрозу, пожежні загорання на площі у 100 кв. метрів загасили провівши пінну атаку. Повністю пожежу було ліквідовано о 19:40.

У ліквідації пожежі брали участь 2 пожежних розрахунки смілянської пожежно-рятувальної частини, а також пожежні автомобілі добровільних пожежних команд ПАТ “НВП “СЕМЗ” і комбінату “Дніпро”. Внаслідок події сталося знеструмлення населених пунктів Смілянського району, частково населених пунктів у Черкаському, Городищенському, Корсунь-Шевченківському та Шполянському районах. Станом на 01:00 год. 12 жовтня електропостачання усіх населених пунктів відновлено в повному обсязі.

Причиною пожежі стало коротке замикання в трансформаторі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x