Фіскали Черкащини провели 150 внутрішніх службових перевірок

Фіскали Черкащини провели 150 внутрішніх службових перевірок

Відділ внутрішньої безпеки фіскальної служби Черкаської області прозвітував про роботу за 9 місяців 2014 року. Про це «Нова Доба» дізналася в ГУ ДПІ в Черкаській області.

Так, протягом вказаного періоду у напрямку профілактики проведено 600 заходів з упередження корупційних правопорушень. Як наслідок, 71 працівнику винесені офіційні застереження про недопущення вчинення протиправних дій.

Працівниками відділу проведено 150 службових розслідувань і перевірок. За їхніми результатами керівництву державних податкових інспекцій області внесено 53 подання для вжиття заходів реагування відносно підлеглих працівників. Сорок працівників притягнуто до відповідальності, а чотирьох – звільнено з органів.

До органів прокуратури направлено 35 матеріалів для надання правових висновків діям працівників органів. За даними матеріалами відкрито 15 кримінальних проваджень щодо вчинення працівниками органів доходів і зборів кримінальних проступків. Відносно п’яти працівників складено протоколи про вчинення корупційного правопорушення. Чотирьох з них судом притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляді накладення штрафу.

За 9 місяців минулого року було проведено 463 профілактичних заходи антикорупційного спрямування. 53 працівникам винесені офіційні застереження про недопущення вчинення протиправних дій. До органів прокуратури направлено 33 матеріали, за якими було відкрито 14 кримінальних проваджень. По одному – судом винесено постанову про визнання особи винною у вчиненні злочину.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x