В області діють фальшиві податківці

В області діють фальшиві податківці

Головне управління Державної фіскальної служби в Черкаській області звертається до черкащан з проханням бути пильними і не піддаватись на провокації. За інформацією, яку «Нова Доба» дізналася на офіційному сайті відомства, ДФС попереджає підприємців та громадян про активізацію шахраїв, які діють під виглядом працівників фіскальної служби.

За інформацією Головного управління власної безпеки ДФС України з початку поточного року зафіксовано 13 випадків, коли для заволодіння коштами суб’єктів господарювання шахраї представлялися керівниками державних податкових інспекцій або працівниками Державної фіскальної служби. За цими фактами розпочато 9 кримінальних справ. Події відбувались в Вінницькій, Закарпатській, Запорізькій, Івано-Франківській, Рівненській, Тернопільській, Харківській, Херсонській, Хмельницькій та Чернігівській областях.

Для запобігання діяльності шахраїв у випадку отримання таких дзвінків, або інших протиправних дій, слід одразу повідомляти про це за номером телефону довіри Головного управління ДФС у Черкаській області 33-91-81, або за номером спеціальної гарячої лінії ГУ ДФС у Черкаській області 33-91-34. Кожен такий абонент оперативно отримає кваліфіковану консультацію та допомогу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x