Чемпіонат області з дзюдо пройшов у Черкасах

Чемпіонат області з дзюдо пройшов у Черкасах

Днями в Черкасах у спорткомплексі «Будівельник» відбувся чемпіонат Черкаської області з дзюдо серед юнаків та дівчат 1998-1999 р.н., в якому взяли участь дзюдоїсти з 12 міст Черкаської області, а також команди Полтавської та Кіровоградської областей. Про це «Нову Добу» поінформували в прес-службі Черкаської ОДА.

Команда Матусівської ДЮСШ Шполянського району в складі 19 вихованців взяла участь у змаганнях. Вихованці школи гідно представили район, здобувши дві золоті нагороди – Ігор Прищепа, Аслан Лорсанов, чотири срібні нагороди – Дмитро Гречко, Дмитро Мишалов, Владислав Бєлік, Сергій Пелих та чотири бронзових нагород – Ріван Лорсанов, Ашот Абрамян, Олег Бойко та Антон Гейко.

Ці змагання були відбірковими для участі в Чемпіонаті України з дзюдо серед юнаків та дівчат 1998-1999 р.н, який відбудеться 28-29 жовтня в м. Луцьк. До збірної Черкаської області з боротьби дзюдо ввійшли п’ять шполянських дзюдоїстів, а саме: Ігор Прищепа, Аслан Лорсанов, Дмитро Гречко, Дмитро Мишалов, Сергій Пелих. Команду підготував тренер – викладач Матусівської ДЮСШ з боротьби дзюдо Михайло Оберемок. Адміністрація Матусівської ДЮСШ щиро дякує за неодноразову допомогу та вагомий внесок у розвиток фізичної культури та спорту батькам вихованців.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x