Кандидату в нардепи у Черкасах зірвали зустріч з виборцями

Кандидату в нардепи у Черкасах зірвали зустріч з виборцями

Кандидат у народні депутати по 195 виборчому округу Володимир Зубик сьогодні мав провести зустріч зі своїми виборцями Південно-Західного району Черкас. Проте невідомі в камуфляжах і балаклавах зірвали цей захід.

Повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

Зустріч була призначена 13.30 у Палаці молоді. Симпатики Володимира Зубика зібралися у великому залі Палацу заздалегідь, сам кандидат затримався на кілька хвилин, причому одразу попросив у залу пробачення. Він устиг промовити лише з десяток вітальних фраз, коли до залу увірвалися невідомі в балаклавах, одягнені в камуфляж або цивільний одяг. Молодики одразу вступили в бійку з охороною Володимира Зубика. (Мабуть, кандидат таки мав рацію, коли вдався до послуг охоронців). Жодних лозунгів, промов, претензій до самого кандидата молодики не вигукували. Хто вони, теж було незрозуміло. На рукаві одного з них було помічено шеврон «Правого сектору», проте на запитання присутніх в залі людей вони нічого не відповідали.

До честі бабусь у залі треба сказати, що вони не надто злякалися, стали скандувати досить дружно: «Бандити! Бандити!», чим ще більше розлютили молодиків. Примітно, що серед чоловіків у камуфляжі була й дівчина. Вона самотужки намагалася перекричати бабусь.
Нарешті, коли один з молодиків увірвався на сцену, він вигукнув тільки: «Зубик – бандит! Він голосував за закони 16 січня!» Ото й увесь політичний зміст акції.
Одна з жінок таки опинилася на підлозі, журналістку телеканалу «ВІККА» штовхнули на глядацькі сидіння так, що вона забила нирки, а її колезі розбили штатив телекамери. У колотнечі Володимир Зубик покинув зал непоміченим. Нападники, мабуть, розчаровані його зникненням, теж швидко заспокоїлися й пішли. Налякані люди мерщій розходилися по домівках. Зустріч було зірвано.
Деякий час молодики в камуфляжі ще стояли під ганком Палацу молоді. Міліція теж прибула на місце події, журналісту «Нової Доби» вдалося нарахувати щонайменше чотири автомобілі з правоохоронцями, щоправда, вони прибули надто пізно: затримувати тих, хто просто стоїть біля входу, звісно, вже підстав не було.

На фото: так мирно починалася зустріч Володимира Зубика з виборцями у Палаці молоді.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x