Студенти Уманського університету організували акцію «Чужої війни не буває»

Студенти Уманського університету організували акцію «Чужої війни не буває»

З ініціативи студентської ради історичного факультету Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини у Національному дендрологічному парку «Софіївка» відбулася благодійна акція під назвою «Чужої війни не буває».

Про це «Новій Добі» повідомили в департаменті освіти й науки Черкаської ОДА.

Організаційний комітет за участю представників студради, а також декана історичного факультету, доктора історичних наук, професора Тетяни Кузнець, директора Національного дендрологічного парку «Софіївка» НАН України, доктора біологічних наук Івана Косенка ретельно та розважливо підготував програму історико-пізнавального квесту.

Програма заходу включала завдання спортивно-краєзнавчого змісту, лотерею, дартс, фотосесію в національних строях. Викладачі й студенти факультету стали учасниками чотирьох команд: «Луг», «Січ», «Пласт», «Сокіл». Кожна з команд продемонструвала оригінальність вирішення завдань та кмітливість. Успішно виконала всі завдання конкурсу та першою дійшла фінішу команда «Січ».
Студенти факультету в рамках заходу провели благодійний ярмарок ручних робіт з національною символікою та смачних страв. Отримані кошти було перераховано студенту 4 курсу історичного факультету Олексію Грабовенку, який з перших днів подій на Майдані знаходився в Києві, а тепер продовжує свою патріотичну місію в батальйоні «Січ».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x