На сесії смілянські депутати прийняли рішення про надання допомоги родині загиблого Войцехівського

На сесії смілянські депутати прийняли рішення про надання допомоги родині загиблого Войцехівського

17 жовтня 2014 року відбулась тридцять четверта сесія Смілянської районної ради шостого скликання. До порядку денного сесії було внесено 28 питань, однак за пропозиціями постійних комісій на пленарному засіданні три питання було знято з розгляду та одне: «Про виплату одноразової грошової допомоги сім’ї загиблого Войцехівського Є.В.», – внесено. «Нову Добу» поінформували про це в Смілянській РДА.

Депутатами заслухано та затверджено звіт про виконання районного бюджету за 9 місяців 2014 року, внесено зміни до районного бюджету.

Прийнято програму зайнятості населення Смілянського району на 2014-2017 роки; внесено зміни до низки районних програм, що стосуються проведення капітальних ремонтів об’єктів районної комунальної власності, виплат одноразової грошової допомоги пораненим у зоні АТО.

Розглянуто чотири питання управління майном районної комунальної власності, затверджено шість технічних документацій з визначення нормативної грошової оцінки земельних ділянок.

Окрім того, у порядку контролю було заслухано інформації щодо виконання чотирьох раніше прийнятих рішень районної ради.

На завершення роботи депутати внесли зміни до регламенту районної ради, що стосуються виконання норм закону «Про доступ до публічної інформації» і затвердили план роботи ради на IV квартал 2014 року.

Після розгляду питань порядку денного депутати використали право на виступ та внесли три протокольні доручення з питань управління районною комунальною власністю та щодо соціального захисту сімей загиблих в районі антитерористичної операції.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x