Жашків відсвяткував день народження

Жашків відсвяткував день народження

На свято Покрови Пресвятої Богородиці, яке є Днем українського козацтва, а відтепер згідно з указом Президента України ще й Днем захисника Вітчизни, жителі відсвяткували 378 річницю заснування міста.
Зважаючи на воєнні дії на Сході України святкування були менш урочисті, ніж завжди.
Святкові заходи розпочались з богослужіння у храмах міста та району.
Маршем Миру центральною вулицею міста пройшли керівники району та міста, представники трудових колективів підприємств, установ, навчальних закладів міста, жителі міста.

Про це «Новій Добі» повідомили в Жашківській РДА.

Покладанням квітів до пам’ятних знаків учасники заходу вшанували пам’ять полеглих в роки Великої Вітчизняної війни, воїнів-інтернаціоналістів, героїв Небесної Сотні та ліквідаторів аварії на ЧАЕС.
Цьогорічне іменинне дійство відрізнялось своєю вишиваною красою у національному колориті любові й відданості рідній і такій вже багатостраждальній землі! Виставки робіт народних умільців ще раз підтвердили талановитість мешканців Жашківського краю.

Офіційна частина свята відбулась у районному будинку культури.
Голова РДА Наталія Олександрівна Стельмах привітала жителів міста та подякувала кожному за все, що вони робили і роблять для рідного Жашкова та рідної України, побажала миру та злагоди, міцного козацького здоров’я, щасливого, приємного, комфортного та заможного життя на рідній землі, надії та любові. І нових трудових звершень на благо міста та України.
Аматори народного мистецтва району представили чудову концертну програму, наповнену патріотичним змістом.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x