Житель Чорнобаївщини обікрав місцеву школу

Житель Чорнобаївщини обікрав місцеву школу

На Чорнобаївщині з приміщення однієї з сільських шкіл молодик викрав 10 алюмінієвих бідонів, завдавши закладу збитків на суму 2000 гривень. До чергової частини Чорнобаївського райвідділу міліції звернулася дирекція однієї із сільських шкіл району з повідомленням про крадіжку. Керівництво навчального закладу розповіло, що в школі є кімната, де зберігається інвентар та речі, які знаходяться на балансі закладу. Зловмисник проник в середину, вибивши забите дошками вікно, відчинив двері чорного ходу та виніс 10 бідонів. «Новій Добі» повідомили про це в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До дільничного інспектора міліції, на території обслуговування якого сталася подія, надійшла інформація, що до крадіжки може бути причетний 24-річний місцевий житель. Щоб її перевірити, дільничний інспектор направився на місце роботи молодого чоловіка. Спочатку хлопець все заперечував і, щоб відвести від себе підозру, погодився поїхати з міліціонером до пункту прийому металобрухту, де, за отриманою правоохоронцем інформацією, зловмисник здав бідони. Однак він навіть не здогадувався, що працівник кметалоприйомника запідозрив щось неладне, тому запам’ятав зовнішність підозрілого юнака та записав номери його машини.

Зрозумівши, що відпиратися нема сенсу, парубок зізнався у вчиненні кримінального правопорушення. Розповів, що спочатку хотів залізти в приміщення школи через цікавість, але коли побачив всередині металеві бідони, то вирішив їх викрасти. Коли стемніло і навколо не було сторонніх, переніс їх у приміщення недобудованого дитячого садочка, що знаходився неподалік. Потім завантажив бідони у власний автомобіль і відвіз додому. Частину викраденого здав на пункт прийому металобрухту у сусідньому районі, решту – продав скупникам металевих виробів, які приїздили в село.

Наразі за цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. За вчинене хлопчина може потрапити за грати на строк від 3 до 6 років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x