Канівчанину загрожує до шести років ув’язнення за крадіжку з кіоску

Канівчанину загрожує до шести років ув’язнення за крадіжку з кіоску

Чоловік обікрав продуктовий кіоск, завдавши збитків на суму близько 1500 гривень. Плідна праця Канівських правоохоронців принесла очікуваний результат – зловмисника встановлено та затримано протягом доби. Наразі він дає покази, за вчинене йому загрожує до шести років ув’язнення. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

Вранці до чергової частини Канівського міського відділу міліції зателефонувала приватний підприємець одного з кіосків з продажу продуктів харчування і тютюнових виробів міста та повідомила, що її кіоск обікрали. Жінка пояснила, що невідомий, пошкодивши ролети, відкрив вікно ларька та проник всередину, звідки викрав продукти харчування та цигарки на суму близько 1500 гривень. Частина правоохоронців перевіряла осіб, які раніше мали проблеми із законом, інші – перевірили місцевість. Оперативними заходами правоохоронці встановили особу, яка могла бути причетна до вчинення крадіжки. За адресою проживання 27-річного раніше судимого чоловіка правоохоронці побачили беззаперечний доказ вини підозрюваного – на підлозі в кімнаті лежав відкритий рюкзак, в якому знаходились блоки з цигарками та продукти харчування.

Працівники міліції доставили затриманого до Канівського міськвідділу міліції для дачі показів. Він розповів слідчому, що під час вчинення кримінального правопорушення був на підпитку. Повертаючись додому, проходив повз продуктовий кіоск. Побачивши, що навколо нікого немає, вирішив його обікрасти. Відірвав ролети та проник всередину. Зловмисник склав все, що потрапляло до рук, до власного рюкзака, після чого швидко покинув місце крадіжки та пішов до дому.

Як повідомив начальник Канівського міського відділу міліції Олександр Штейман, відносно затриманого слідчим відділенням відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x