Звенигородці допомагають воїнам у зоні АТО

Звенигородці допомагають воїнам у зоні АТО

У понеділок, 20 жовтня під керівництвом заступника голови райдержадміністрації Руслана Каюка відбулось чергове засідання координаційної ради з питань збору та надання допомоги військовим, задіяним в АТО. На засіданні були присутні волонтери, представники релігійних громад, громадської організації Червоний Хрест, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації. Про це «Новій Добі» повідомили в Звенигородській РДА.

«Ситуація на Сході країни залишається складною, потрібно консолідувати всі сили, аби в єдності допомагати нашим військовим. Надзвичайно важливим є питання забезпечення солдатів теплим одягом, взуттям, медикаментами. Успішно проведено спільні акції зі збору теплого одягу та коштів від наших краян «Поділись теплом» у м. Звенигородка та с. Шевченкове. І надалі ми не маємо зупинятись!» – такими словами розпочав засідання Руслан Якович.

За підсумками наради вирішено розпочати підготовку до благодійного концерту, кошти з придбаних квитків передати на потреби воїнів АТО, продовжити активну співпрацю з волонтерськими організаціями, залучати до роботи спортивні організації та активну молодь.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x