На Чигиринщині відкрили пам’ятну дошку на честь Захисників України

На Чигиринщині відкрили пам’ятну дошку на честь Захисників України

У Рацеве Чигиринського району в День села відкрили пам’ятну дошку на честь Захисників України. Ідею подали учні місцевої школи, роботи профінансували сільська рада та небайдужі односельці. Про це «Нова Доба» дізналася з власних джерел.

– Роботи, щодо виготовлення пам’ятного знаку, тривали упродовж двох тижнів, – уточнює сільський голова с. Рацеве Олександр Пироженко. – Це були приємні клопоти і не потребували великих фінансових затрат. Тому що діти та батьки все робили власними руками: замітали листя у сквері, фарбували лавочки, висаджували кущі хризантем. Ми допомогли тільки виготовити саму пам’ятну дошку.

Право відкрити дошку надали трьом хоробрим односельцям – учасникам АТО. Взагалі, на передовій перебувають 13 рацівчан, троє з них якраз були у короткій відпустці в селі. Один боєць зараз лікується в госпіталі. До слова, односельці зібрали та передали йому на операцію 4 тис грн.

– Нелегко доводиться нині бійцям у зоні АТО. Щодня тільки й мріємо про закінчення війни та повернення додому, до дітей та родин, – говорить боєць Іван Ємельянов. – Зараз ми тримаємо оборону Волновахи, на Донеччині. Нам дуже важливо знати, що нас чекають і турбуються про нас.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x