«Черкаські Мавпи» виграли другу гру поспіль

«Черкаські Мавпи» виграли другу гру поспіль

«Черкаські Мавпи» здобули свою другу перемогу поспіль. Цього разу команда Максима Міхельсона обіграла «Політехніку-Галичину». Правда легкої погулянки у Львові не вийшло. Черкащани, хоч і виграли з переконливою різницею, але відчули на собі супротив молодої львівської команди. Після перемоги – 69:83 «Мавпи» піднялися у верхню частину турнірної таблиці Суперліги і у прекрасному настрої повертаються у Черкаси. Найрезультативнішим у цьому матчі став Олександр Кобець, в активі якого 20 очок, ще у першій половині гри молодий форвард оформив 18 балів.

«Черкаські Мавпи» здобули свою другу перемогу поспіль. Цього разу команда Максима Міхельсона обіграла «Політехніку-Галичину». Правда, легкої погулянки у Львові не вийшло. Черкащани, хоч і виграли з переконливою різницею, але відчули на собі супротив молодої львівської команди. Після перемоги – 67:83 «Мавпи» піднялися у верхню частину турнірної таблиці і у прекрасному настрої повертаються у Черкаси. Найрезультативнішим у цьому матчі став Олександр Кобець, в активі якого 20 очок, ще у першій половині гри молодий форвард оформив 18 балів.

Помітно було, що політехи вийшли на цю гру з серйозною мотивацією, якою було відчуття старту нового сезону. На своєрідному куражі господарі протрималися майже половину періоду. Дуже доречною була і трьошка Доленка, яка зупинила стартовий спурт гостей- 12:13. Однак, у другій спробі черкасці, на правах фаворита поєдинку, таки кинулися у відрив. Відштовхуючись від хорошого командного захисту, Хемілтон та Кобець почали нарощувати перевагу своєї команди, яка дуже швидко сягнула 10-ти очок. Особливо ефектним у цьому процесі виглядав слем-данк Кобця. Вихованець «Черкаських Мавп» взагалі показав у першій половині гри прекрасну статистику і протягом неї здобув 18 очок. За таких обставин черкащани виграли перший відтинок гри з солідною перевагою – 23:12.

На початку другої десятихвилинки наша команда ще більше розвинули власну перевагу, яка після влучної атаки Ранделса вимірювалася у 20 очок! – 22:42. Уже після цього Максим Міхельсон отримав можливість обкатати своїх молодих резервістів. Правда це вплинуло на картину гри. Черкасці уже не виглядали тим потужним механізмом. Цим скористалися Доленко та партнери, слем-данк від останнього дещо завів львів’ян, які видали хороший відрізок і зуміли підтягнутися у рахунку завдяки вдалій та постійній зміні виду захисту. На велику перерву суперники пішли за рахунку 44:33, на користь «Черкаських Мавп».

Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі клубу.

Пропустивши такий ривок суперника, тренерський штаб кинув у бій основу. Стартова п’ятірка, яка вийшла на третю десятихвилинку у помаранчево-чорних, виглядає найпотужнішим аргументом, стартових трьох матчів Суперліги. До цієї п’ятірки Увійшли Ранделс, Кобець, Руслов, Хемілтон та Чумаков. Черкасцям знову вдалося повернути свою перевагу у боротьбі за відскок та дещо збільшити різницю у рахунку. Особливо продуктивним у другій половині гри був Ігор Чумаков, в активі якого 19 очок та 6 підбирань. Львівяни ж спробували триматися на плаву завдяки дальнім атакам. Причому дальньобійність Фещука прекрасно цьому сприяла. Однак, на більше ніж скоротити відставання до 7-ми балів (61:68) політехів не вистачило. Наприкінці гри «Мавпи» знову відалися на безпечну відстань. Вдалий відрізок провів ще один вихованець клубу. Нікіта Воєвода реалізував дві важливі дальні атаки і разом з командою подарував черкаським вболівальникам другу поспіль виїзну перемогу – 83:69.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x