Чорнобаївці змагалися за кубок з футболу

Чорнобаївці змагалися за кубок з футболу

Нещодавно на стадіоні селища Чорнобай відбувся традиційний турнір з футболу «Кубок закриття сезону пам’яті Героя Радянського Союзу І.М. Шмига». З вітальним словом до учасників змагань звернулася заступник голови райдержадміністрації Тамара Черкас та нагородила найкращі команди за підсумками чемпіонату району з футболу сезону 2014 року. Серед команд І ліги дипломом ІІІ ступеня та медалями нагороджено команду с. Старий Коврай, дипломом та медалями ІІ ступеня – команду с. Ревбинці, перехідним кубком, медалями та дипломом за перше місце – команду с. Лукашівка. Серед команд вищої ліги нагородили відповідними медалями та дипломами: за ІІІ місце – команду с. Хрестителеве, за ІІ місце – с. Веселий Хутір, переможця чемпіонату – команду с. Лящівка – нагородили дипломом, медалями І ступеня та перехідним кубком. Відзначені медалями та грамотами кращі бомбардири чемпіонату району – Юрій Кривенко (с. Лящівка) та Сергій Золотаренко (с. Веселий Хутір), у першій лізі – Всеволод Головко (с. Лукашівка). Про це «Нова Доба» дізналася в Чорнобаївській РДА.

Головний приз турніру з футболу «Кубок закриття сезону пам’яті Героя Радянського Союзу І.М. Шмига» виборювали 6 команд, які були розділені на дві групи. Після запеклих групових поєдинків у матчі за бронзову нагороду змагалися команди з сіл Лукашівка та Великі Канівці, основний час закінчився з рахунком 0:0, за результатами післяматчевих пенальті бронзу виборола команда с. Лукашівка. У фінального поєдинку за перехідний кубок турніру змагалися команди с. Хрестителева та с. Веселого Хутора, в якому з рахунком 2-0 перемогу святкували футболісти з с. Хрестителеве.

Переможцям турніру вручили кубок, диплом І ступеня та грамоти, призерам – дипломи відповідних рівнів від районної державної адміністрації та районної ради.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x