Черкаські вчителі, батьки та учні гімназії №9 допомагають бійцям АТО

Черкаські вчителі, батьки та учні гімназії №9 допомагають бійцям АТО

Колектив гімназії постійно допомагає українській армії та бійцям, котрі захищають країну в зоні АТО. Цього місяця вчителі зібрали понад 3000 гривень, у скриньці в холі – 635 гривень, батьківські комітети – 3730 гривень. Допомогу надали двом бійцям-випускникам гімназії: Антону Завалку та Владиславу Малихіну. «Нова Доба» про це дізналася в Черкаській міській раді.

– До збору коштів долучилися 60 вчителів, батьківські комітети 16 класів, – зазначає координатор акції, вчитель історії Ірина Завіновська. – Допомагаємо випускникам нашої гімназії, котрі перебувають в зоні АТО, тримаємо з ними постійний зв\’язок. Необхідне бійцям надаємо адресно.

Антону Завалку, який зараз перебуває у Черкаському військовому госпіталі, перерахували 2000 гривень на лікування. Владиславу Малихіну поповнили картку на 1000 гривень на придбання карематів, газової плитки та газового балону. Також у планах долучитися до загальноміської освітянської акції та частину коштів передати Роману Колдуновичу на протезування.

За словами Ірини Завіновської, збір коштів продовжується і надалі.

Крім того, батьківський комітет 4-Г класу допоміг батькові учня. Василь Боровик несе службу в зоні АТО. Однокласники зібрали посильну допомогу та придбали військовому утеплене зимове взуття.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x