Тальнівські діти взяли срібло на Всеукраїнському фестивалі «Українська паляниця»

Тальнівські діти взяли срібло на Всеукраїнському фестивалі «Українська паляниця»

На Всеукраїнському фестивалі «Українська паляниця» команда Тальнівської ЗОШ № 2 посіла друге місце
17 жовтня 2014 року в Києві на базі Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді відбувся Всеукраїнський фестиваль «Українська паляниця», метою якого було вивчення, систематизація та поширення передового досвіду щодо організації діяльності музеїв хліба та куточків бережливого ставлення до хліба у загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладах, формування у дітей та молоді шанобливого ставлення до народних традицій.

Про це «Нова Доба» дізналася в департаменті освіти й науки Черкаської ОДА.

Черкащину представила команда Тальнівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 Тльнівської районної ради (Мамалига Марина та Степанюк Олександра, учні 9 класу, екскурсоводи шкільного музею хліба «Дивень»), переможець обласного етапу конкурсу «Українська паляниця».

Програма проведення Фестивалю передбачала презентацію діяльності музею хліба, конкурсні виступи учнівських колективів «Символ щастя і достатку – паляниця золота», навчальні тренінги, навчальні пізнавальні екскурсії.
За рішенням журі Всеукраїнського фестивалю «Українська паляниця» команда Тальнівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 за виступ на тему «Син Землі та Сонця», що включав презентацію діяльності шкільного музею, виборола ІІ місце.
Учасники заходу були нагороджені Грамотами Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді та цінними призами.

Черкаський обласний центр роботи з обдарованими дітьми нагороджений Грамотою НЕНЦ за ефективну організаційну роботу зі збереження народних традицій та залучення дітей до участі у Всеукраїнському фестивалі «Українська паляниця».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x