\”Вільні демократи\” ініціюють позачергову сесію Черкаської міської ради щодо звернення про підписання Угоди про Асоціацію з ЄС

\”Вільні демократи\” ініціюють позачергову сесію Черкаської міської ради щодо звернення про підписання Угоди про Асоціацію з ЄС

Фракція «Вільних демократів» у Черкаській міській раді ініціює проведення сьогодні позачергової сесії міської ради. У порядку денному лише одне питання – звернення до Президента України з вимогою докласти максимум зусиль для підписання Угоди щодо Асоціації з ЄС.

За законом позачергове засідання сесії міської ради скликається або міським головою, або на вимогу 1/3 депутатів , тобто 20 народних обранців. Заяву щодо скликання позачергового засідання сесії «Вільні демократи» уже здали в канцелярію мерії. Під нею підписалися 20 депутатів.
Ініціатори вимагають від в.о міського голови, секретаря міської ради, комуніста Віктора Білоусова скликати сесію на сьогодні на 16-00.
Проект звернення до Президента, який мають прийняти сьогодні депутати
Президенту України
Януковичу В.Ф
Голові Верховної ради України
Рибаку В.В
ЗВЕРНЕННЯ
Ми, депутати Черкаської міської ради, занепокоєні рішенням Кабінету Міністрів України про призупинення євроінтеграційних процесів. У 2013 році Україна отримала реальний шанс утвердитися як незалежна, європейська, демократична держава. Однак після сумнозвісного рішення Уряду наша країна може бути відкинута на кілька років назад у економічному та культурному розвитку.

Ми звертаємося до Президента України Януковича В.Ф та Верховної Ради України з вимогою зробити усе можливе для підписання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС. Події останніх днів свідчать, що українці і зокрема – жителі Черкас, хочуть бачити нашу країну у Європейському, а не Митному Союзі.

Ми вимагаємо від Президента України скасувати рішення Прем’єр-міністра України Азарова М.Я щодо припинення підготовки до асоціації.

Звертаємося до Вас, пане Президенте, підписати на саміті у Вільнюсі Угоду про асоціацію з Європейським Союзом.
Вимагаємо від Голови Верховної Ради України скликати позачергове засідання сесії і розглянути увесь пакет евроінтеграційних законів.

Ми звертаємося до європейської і міжнародної спільноти не згортати процеси співпраці Європейського Союзу з Україною.

Секретар
Черкаської міської ради Білоусов В. Ф.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x