Жуковська і черкаський штаб Петренка не поділили електорат

Жуковська і черкаський штаб Петренка не поділили електорат

Цікавою дискусією між керівником виборчого штабу Олега Петренка Андрієм Більдою і кандидатом у народні депутати Валентиною Жуковською завершилася прес-конференція, яку пан Андрій скликав для того, щоб розповісти журналістам про порушення виборчого законодавства, які йому вдалося вивити в передвиборній агітації пані Валентини. Про це «Нова Доба» дізналася від власного кореспондента.

Прес-конференцію розпочав керівник виборчого штабу кандидата в народні депутати Олега Петренка Андрій Більда:
– Сьогодні, 23 жовтня, на ранковій нараді добровільний помічник Сергій Миколайович Гончар поінформував про те, що 22 жовтня 2014 року у дворі будинків по вулиці Чигиринська, 54 – 56, до нього підійшли мешканці вказаних будинків та повідомили, що 21 жовтня від кандидата в депутати Жуковської Валентини помічники роздавали цукор та пакети. Мешканці будинків представитись побоялися, але повідомили, що представляла помічників мешканка будинку на прізвище Нетахата. Цукор та пакети підвозив автомобіль з державним номером СА 8086. На підставі цієї заяви ми підготували звернення до правоохоронних органів та прокуратури.

– На сесії міської ради я зробив заяву про те, що у нас є, на жаль, не підтверджена інформація (люди, які її повідомляють, відмовляються писати письмові заяви), яка надходить уже не з одного джерела, про те, що на одному з підприємств м. Черкаси кандидати від якого балотується в народні депутати України людей примушують голосувати саме за цього кандидата. Більше того, сформована ціла структура по звітності за голосування під час виборів. Людина повинна сфотографувати на мобільний телефон у кабінці бюлетень з позначкою за відповідного кандидата в народні депутати і представити це певній особі.

Жуковська і черкаський штаб Петренка не поділили електорат

Після цього політик порадив виборцям, які змушені так голосувати, робити це, але після того, як бюлетень буде сфотографовано, поставити в ньому ще одну позначку навпроти будь-якого імені. Таким чином бюлетень буде зіпсовано і він не візьме участі в голосуванні.
Після слів Андрія Більди із залу виступив Іван Сухарьков, який назвав себе представником підприємства, про яке йде мова. Він назвав заяву керівника штабу Олега Петренка популістською. Він заявив, що щойно він разом із представниками ЗМІ та правоохоронцями був у дворі будинків на вулиці Чигиринська і виявив, що будинка № 54 на цій вулиці взагалі не існує. Міліція опитала всіх людей, яких зустріли у дворі будинку № 56. Жоден з опитаних не підтвердив інформацію Сергія Гончара. Натомість жителі розповіли, що вчора в їхній двір приїжджав Олег Петренко.
Також Іван Сухарков зазначив, що на «Азоті» дійсно спілкуються з працівниками, пояснюючи людям, переваги голосування саме за Валентину Жуковську, але жодного тиску ні на кого ніхто не чинить.
Також пан Іван відзначив, що йому вдалося знайти людину, про яку йдеться в заяві. Це жінка, якій вже більше 80 років і яка нині перебуває в передінфарктному стані.

Натомість Андрій Більда заявив, що шкодує, що розголосив прізвище вказаної жінки, що дало можливість людям вказаного кандидата вплинути на неї. І додав, що в нього є ще багато інших заяв від людей, які він передав безпосередньо правоохоронним органам.
Також на прес-конференцію прийшла Валентина Жуковська, яка закликала всіх присутніх поїхати до жінки, про яку йдеться в заяві, і попросили вибачення за те, що її без її відома зробили жертвою виборчих технологій.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x