На Монастирищині 230 безробітних влаштовано на громадські роботи

На Монастирищині 230 безробітних влаштовано на громадські роботи

В умовах дефіциту якісних вакансій та гострої конкуренції на ринку праці все більшої ваги набувають громадські роботи. Лише на Монастирищині понад 230 безробітних отримали заробіток у такий спосіб.
У Монастирищенському районному центрі зайнятості налагоджена тісна співпраця з керівниками територіальних громад району. Завдяки цьому вдається залучити безробітних, які перебувають на обліку в центрі зайнятості, до тимчасових робіт. Користь від такої співпраці є економічно вигідною для роботодавців та безробітних. Не менш важливий і результат – благоустрій міст і сіл, упорядковані парки, пам’ятні місця, прибрані узбіччя доріг. Про це «Нова Доба» дізналася в Монастирищенському РЦЗ.

Лише на території Монастирищенської міської ради з початку року працевлаштовано на громадські роботи 125 безробітних. Незайняті особи охоче приймають участь у роботах, організованих міською владою Монастирища. Монастирищенських безробітних залучають до благоустрою своїх населених пунктів Коритнянська, Княже-Криницька, Халаїдівська, Івахнянська, Петрівська, Сарнівська, Зарубинецька та Леськівська сільські ради.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x