Владислав Пустовар: «На Черкащині буде порядок на виборчих дільницях»

Владислав Пустовар: «На Черкащині буде порядок на виборчих дільницях»

У цьому очільник черкаської міліції запевнив присутніх на прес-конференції журналістів.
Черкаська область має 7 виборчих округів, які мають 1 104 виборчі дільниці, з яких 36 спеціальних (лікарні, місця позбавлення волі тощо). Для забезпечення правопорядку на них вирушили 1650 правоохоронців та та 1500 членів громадських формувань.

Повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

– На кожній виборчій дільниці буде озброєний працівник міліції, – сказав Владислав Пустовар. – До повноважень міліціонера входить охорона бюлетенів, спостереження за порядком на дільницях, супроводження членів комісії до ОВК. Там він перебуває поряд із комісією, доки вся виборча документація не буде прийнята ОВК
На час виборчого процесу працівник міліції не має права перебувати в приміщенні виборчої дільниці, він має бути поряд. На дільницю він заходить тоді, коли його викликають голова виборчої комісії або спостерігачі, якщо там вчиняються якісь правопорушення.

Окремо начальник Управління зупинився на проведеному напередодні інструктажі з особовим складом апарату УМВС, під час якого кожен співробітник, який заступав на несення служби, отримав методичні рекомендації із чітким роз’ясненням як потрібно діяти в тій чи іншій ситуації. Окрім цього він зазначив, що створено резерв з числа спеціальних підрозділів міліції, які залучатимуться в разі виникнення масових порушень громадського порядку, спроб захоплення дільниць тощо.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x