В Умані затримали торговця опієм

В Умані затримали торговця опієм

У ході проведення комплексних оперативно-профілактичних заходів правоохоронці затримали молодого чоловіка, який продавав опій. Протиправні дії чоловіка слідчі кваліфікували за статтею 307 Кримінального кодексу України. Наркоторговця затримано. Про це «Нова Доба» дізналася в СЗГ УМВС України в Черкаській області.
До оперуповноважених по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Уманського міського відділу міліції надійшла інформація, що 29-річний місцевий житель зберігає з метою збуту наркотичну речовину. Правоохоронці відразу розпочали перевірку даної інформації.

У результаті проведених комплексних оперативно-профілактичних заходів правоохоронцям вдалося затримати даного зловмисника на гарячому, під час збуту одноразового медичного шприца, з рідиною темно коричневого кольору. Шприц з рідиною було вилучено та направлено до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру УМВС для проведення відповідного дослідження. Згідно висновку експерта, дана рідина виявилася особливо-небезпечним наркотичним засобом – екстракційним опієм, обіг якого в Україні заборонено.

Наразі слідчим відділенням Уманського міського відділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Особу затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Триває слідство.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x