Шполянин обікрав свого товариша

Шполянин обікрав свого товариша

Молодик вкрав у свого товариша електроінструмент і продав його на ринку першому ліпшому покупцю. Протягом доби зловмисника встановили та затримали. Сума збитків, нанесена потерпілому, становить 1200 гривень. «Нова Доба» про це дізналася в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До чергової частини Шполянського районного відділу міліції звернувся 34-річний місцевий житель та повідомив про крадіжку. Прибувши за викликом, правоохоронці оглянули місце події та опитали можливих свідків. Чоловік розповів міліціонерам, що до обіду у нього в гостях був товариш. Провівши гостя додому, він поїхав по справах в другий кінець міста. Коли повернувся, то виявив, що з його гаражу зникли електроінструменти.

Отримавши всю необхідну інформацію та з’ясувавши обставини події, працівники міліції розпочали пошуки зловмисника. Проводячи подворовий обхід та опитуючи місцевих жителів, до міліціонерів надійшла інформація про те, що в другій половині дня біля будинку потерпілого стояло таксі. Встановивши водія, працівники міліції отримали інформацію про молодого чоловіка, який виходив з будинку постраждалого та виносив пакет. За отриманим описом особу підозрюваного було оперативно встановлено. Ним виявився гість потерпілого – раніше судимий 24-річний житель одного із сіл району.

Встановивши його місце перебування, оперативники запросили молодого чоловіка до райвідділу для дачі показів. Розуміючи, що його викрито, зловмисник не став відпиратися, а відразу у всьому зізнався. Він розповів слідчому, що був в гостях і знав, що господар збирається піти з дому по справах. Виходячи з його домоволодіння побачив, що гараж відчинений, вирішив дочекатись поки товариш поїде та обікрасти його. Коли господар пішов, швидко проник в приміщення гаражу, вкрав електроінструмент і зник з місця пригоди на таксі. Викрадене того ж дня продав по дешевій ціні на місцевому базарі. Виручені кошти витратив на свої потреби.

Начальник Шполянського районного відділу міліції Вадим Кутовий повідомив, що слідчим відділення відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання в вигляді позбавлення волі на строк до трьох років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x