На Жашківщині чоловік поцупив у пенсіонерки сільськогосподарську борону

На Жашківщині чоловік поцупив у пенсіонерки сільськогосподарську борону

Звільнившись з місць позбавлення волі чоловік знову скоїв крадіжку. У своєї сусідки з підсобного приміщення зловмисник викрав сільськогосподарську борону. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нову Добу» поінформували в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До чергової частини Жашківського райвідділу міліції звернулась 74-річна жителька одного із сіл району. Жінка повідомила, що в підсобному приміщенні виявила відсутність сільськогосподарської борони. На місце події була направлена слідчо-оперативна група.

Правоохоронці оглянули місце події та поспілкувались з потерпілою. Отримавши всю необхідну інформацію оперативники почали проводити перевірку. Співробітники міліції перевірили раніше судимих осіб, які притягувалися до відповідальності за аналогічні злочини та опитали сільських мешканців. Від місцевого жителя працівники міліції дізнались, що по селі ходив чоловік та пропонував купити в нього борону за низькою ціною. При перевірці отриманої інформації правоохоронці встановили, що до даного кримінального правопорушення причетний 22-річний раніше судимий житель району. Встановивши його місце перебування, оперативні співробітники запросили його до райвідділу для дачі показів.

В міліції зловмисник зізнався у вчиненні крадіжки та розповів, що нещодавно звільнився з місць позбавлення волі і вирішив таким способом підзаробити. Вночі зайшов до підсобного приміщення сусідки викрав сільськогосподарську борону та продав своєму знайомому.

Речові докази вилучено. Як повідомив начальник Жашківського райвідділу міліції Роман Ражев, слідчим відділенням відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає позбавлення волі від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x