Попередні результати виборів Національного екзит-полу’Рада-2014

Попередні результати виборів Національного екзит-полу’Рада-2014

Консорціум, до якого входять Фонд «Демократичні ініціативи» імені Ілька Кучеріва, Київський міжнародний інститут соціології (КМІС) та Український центр економічних і політичних досліджень імені Олександра Разумкова, провів Національний екзит-пол’Рада-2014. Про це «Нова Доба» дізналася в інформаційному агенстві «Уніан».

За результатами екзит-полу в Раду проходять:
Блок Порошенка – 23%
Народний Фронт – 21,3 %
Самопоміч – 13,2%
Радикальна Партія Олега Ляшка – 6,4%
Опозиційний блок – 7,6%
ВО \”Батьківщина\” – 5,6%
ВО \”Свобода\” – 6,3%

За результатами опитування Громадянська позиція, КПУ, Сильна Україна та Правий сектор в Раду не проходять.

Генеральна сукупність екзит-полу — виборці, які проголосували на виборчих дільницях на території України (крім спеціальних дільниць). Теоретично вибірка репрезентативна для України в цілому, для всіх тих дільниць, на яких відбулися вибори. Через ускладнення у нашій роботі у Донецькій та Луганській області ми не певні в репрезентативності даних для цих областей, тому надаємо результати як для України в цілому, так і для України без врахування результатів Донецької і Луганської областей.
Опитано 16643 респондентів на 400 виборчих дільницях. Застосовувалася методика «таємного голосування». Відсоток людей, які відповіли складає 73%.
Статистична похибка вибірки не перевищує 2,5% для головних партій і блоків (за чисельністю отриманих голосів) і в межах 0,5–1% — для інших партій і блоків.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x