У Черкасах пройшла конференція для неврологів

У Черкасах пройшла конференція для неврологів

Днями на Черкащині пройшла обласна науково-практична конференція неврологів за участі наукових співробітників Києва та Харкова. Темою заходу стала: «Інноваційні технології в діагностиці та лікуванні дисциркуляторних енцефалопатій». Про це «Нова Доба» дізналася в департаменті охорони здоров’я.

Основними доповідачами були доктор медичних наук, професор кафедри неврології Харківського національного медичного університету Олена Товажненська та старший науковий співробітник Київського Інституту геронтології, кандидат медичних наук, віце-президент Асоціації з проблем хвороби Альцгеймера Віктор Холін. Вони, виступаючи розповідали про важливість дослідження та використання у своїй роботі новітніх технологій під час лікування дисцикуляторної енцефалопатії (повільне прогресуюче дифузне та вогнищеве ураження речовини головного мозку, обумовлене хронічним порушенням кровообігу або епізодами гострих порушень мозкового кровообігу).

Загалом, у ході проведення обласної науково-практичної конференції до обговорення озвучених тем долучались й самі учасники – лікарі-неврологи з усієї області.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x