Сьогодні відновиться постачання тепла в 9 будинків ПЗР Черкас

Сьогодні відновиться постачання тепла в 9 будинків ПЗР Черкас

Сьогодні з’явиться тепло в дев’яти багатоповерхівках Південно-Західного району Черкас, де вчора через порив магістральної мережі на вул. Ярославській було припинено подачу опалення та гарячої води. Про це розповів директор департаменту житлово-комунального комплексу Черкаської міської ради Андрій Наумчук.

За його словами, у зв’язку із зазначеною аварійною ситуацію тимчасово опинились без тепла будинки по вул. Ярославська, 30, 32, 34, 36, вул. Сумгаїтській, 37, 39,51, а також вул. Батицького, 4. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській міській раді.

– Зараз на ліквідації пориву на вул. Ярославській працюють ремонтні бригади Черкаської ТЕЦ. Адже саме на магістральній мережі цього підприємства трапилась аварійна ситуація. У результаті розкопування ґрунту було виявлено, що пошкоджена ділянка там невелика. Тож повністю замінювати труби на тому відрізку не доведеться. Натомість тепловики проведуть зварювальні роботи, що істотно скоротить терміни виконання ремонту мережі. А також дозволить вже сьогодні подати мешканцям вищевказаних будинків тепло, – відзначив Андрій Миколайович.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x