Уманські депутати надали пільги учасникам АТО та їхнім сім’ям

Уманські депутати надали пільги учасникам АТО та їхнім сім’ям

Учора, 28 жовтня 2014 року відбулася позачергова сесія Уманської районної ради, яку провів голова районної ради Олександр Дячук. У її роботі взяли участь голова райдержадміністрації Ярослав Скус, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, представники районних служб, засобів масової інформації. «Нова Доба» про це дізналася в обласній раді.

На розгляд позачергової сесії було внесено сім питань, які, відповідно до Регламенту районної ради, попередньо розглядались на засіданнях постійних комісій та президії районної ради.

Найперше, депутати заслухали інформацію про виконання районного бюджету за 9 місяців 2014 року. За словами начальника фінансового управління райдержадміністрації Миколи Івасюка, за звітний період обсяг дохідної частини районного бюджету склав 129 262,6 тис грн, з них надходження до загального фонду – 125 312,5 тис грн, до спеціального – 3 950,1 тис грн. Видатки загального фонду районного бюджету виконані у сумі 122 326,2 тис грн, спеціального – 3 816,3 тис грн.

Наступним обранці району обговорили питання про внесення змін до районної комплексної програми «Турбота» на 2014-2020 роки», про що інформувала начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Тетяна Бондаренко.

Змінами, зокрема, передбачено надання пільг учасникам антитерористичної операції та їх сім’ям на оплату житлово-комунальних послуг у розмірі 100% відповідно соціальних норм споживання та на придбання твердого палива і скрапленого газу в розмірі 100% від затверджених регіональних натуральних норм забезпечення населення твердим паливом і скрапленим газом, а також надання фінансової підтримки для організації харчування дітей у навчальних закладах району, які переміщуються з тимчасово окупованої території України та районів проведення антитерористичної операції на територію Уманського району, та учнів із сімей учасників антитерористичної операції, які є жителями Уманського району, з розрахунку вартості одного дітодня харчування у дошкільних навчальних закладах 11,7 грн, у загальноосвітніх навчальних закладах – 7,0 грн та фактичної кількості дітоднів навчання.

Депутати райради розглянули питання про внесення поточних змін до районного бюджету. Начальник фінансового управління райдержадміністрації Микола Івасюк поінформував присутніх по суті запропонованих змін.

Також на сесії депутати внесли зміни до районної цільової програми «Призовна дільниця» на 2014-2016 роки, затвердили фінансовий план комунального підприємства «Уманьрайрембуд» Уманської районної ради на 2015 рік, а також розглянули питання управління майном районної комунальної власності.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x